GUESS запускає вінтажну програму в Fred Segal в рамках "циркулярної моди"

  • 11 липень 2019 21:52:01
  • Відгуки :0
  • Переглядів: 840
  • 0

GUESS запускає вінтажну програму в Fred Segal в рамках циркулярної моди


Вперше в історії бренда GUESS представляє програму #GUESSVintage.

З успішним запуском GUESS Jeans USA, Ніколай Марчіано об'єднався з Sean Wotherspoon — з другого раунду — для того, щоб викупити старовинні предмети GUESS і запропонувати їх клієнтам. Більш ніж 150 аутентифікованих частин доступні виключно в Лос-Анджелісі, в магазині Fred Segal.


GUESS запускає вінтажну програму в Fred Segal


У асортименті для чоловіків і жінок одягу GUESS пропонуються джинси, джинсові куртки, шкіряні куртки, футболки, кофти та інші вироби з усього світу.

Відкриваючи серію подій з 3-х частин у квітні, клієнтам було запропоновано користуватися послугами налаштування, використовуючи заготовки зі старовинних футболок з архівів - архівну графіку трафаретного друку на заготовках для створення власних унікальних старовинних штук. Фінальна подія збіглася з днем ​​Землі 2019 року.


GUESS запускає вінтажну програму в рамках циркулярної моди


GUESS Inc. зобов'язується сприяти розвитку кругової моди - ідею про те, що одяг має тривати і постійно повторно використовуватися і перероблятися.

Компанія GUESS Inc. також є підписантом зобов'язань у сфері циркулярної моди у 2020 році - глобальної індустрії, про що заявляє він сам.


 Вінтажна чоловічий, жіночий одяг та взуття GUESS в Fred Segal в рамках циркулярної моди


Що таке "циркулярна мода"?

Циркулярна мода (по англ. - "Circular Fashion") - це по суті "друге життя" виробам, які в силу своєї застарілості відправляються на списання. Це відбувається за рахунок того, що торговельні марки (зокрема це можуть собі дозволити світові бренди) оновлюють свої вироби, наприклад стилізуючи їх під "вінтажні" і і виставляють на нову продажу.На даний момент це експериментальна програма, в якій беруть участь деякі світові бренди , сміливість і любов покупців-шанувальників дозволяє їм це робити.