Нова колекція Calvin Klein 2020 року - нові знижки і...

  • 30 червень 2020 08:32:34
  • Переглядів: 462

Нова колекція 2020 року, нові знижки від Calvin Klein на R&A

Чарівні модниці відкрийте для себе модні жіночі куртки + іншу верхній одяг, сукні-сліп, майки без рукавів, футболки з логотипом, толстовки з капюшоном, укорочені светри, міні-спідниці і домашній одяг. Джинсові і інші сорочки на гудзиках, штани з 5 кишенями, джинси скинни, легінси з високою талією, джинси-бойфренди, скульптурні джинси скинни, спокусливі джинси скинни і прямі ноги прекрасно доповнюють асортимент. Завершити свій лук ви зможете полірованими повсякденними аксесуарами, включаючи шкіряні сумки, рюкзаки, сумки через плече, футляри для карток, а також і інші сумки і гаманці.

У чоловічому відділі інтернет магазину R&A ви знайдете чоловічі футболки з графічним зображенням, майки з логотипом, толстовки з круглим вирізом, текстуровані сорочки поло, смугасті куртки, брезентові куртки, універсальні сорочки на гудзиках, м'які нейлонові куртки-бомбери і багато іншого. Універсальні джинси скинни потрібного розміру, скульптурні джинси скинни, джинси-клінери, джинси з прямими ногами і джинси скинни прямого крою різних прання і тканин - необхідні речі в гардеробі. Доповніть будь-який образ рюкзаками, спортивними сумками з монограмою, шкіряними портфелями, сумками через плече, сумками через плече, технічно готовими сумками для ноутбуків, полотняними торбами, комплектами Допплер, гаманцями, капелюхами і багатьом іншим.

І головне! ВСЕ ЦЕ ЗА СУПЕР АКЦІЙНОЮ ціною!

Вивчіть нову колекцію CALVIN KLEIN 2020, змістивши акцент хештега з Селфі на твердження єднання і об'єднує заклик до єдності в одязі, взуття та аксесуарів сильних людей.

 
 
Метки: Calvin Klein